Ψυχική Υγεία

Απαλλαγείτε από αϋπνία, άγχος, στρες, συναισθηματικές διαταραχές.

Σήμερα με την κρίση που περνάμε και τα καθημερινά προβλήματα που έχουμε οι περισσότεροι άνθρωποι διακατέχονται από έντονο άγχος και στρες για οτιδήποτε. Αρκετοί περνούν μία κατάθλιψη ή έχουν έντονα ξεσπάσματα και νεύρα και καθόλου ή παροδική διάθεση κατά τη διάρκεια της εβδομάδος. Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι απώλεια μνήμης από τις τόσες πολλές σκέψεις που μας περιβάλλουν ή έλλειψη συγκέντρωσης με αποκορύφωμα την δυσκολία στον ύπνο.

Το ASHWAGANDHA μας βοηθά άμεσα.ASHWAGANDHA-2

Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε προβλήματα και θα τα σκεφτόμαστε αλλά θα μας δώσει την ώθηση να έχουμε καθαρό μυαλό, ήρεμη σκέψη, έντονη αίσθηση ευημερίας. Θα μας δώσει μία ζωντάνια και ενέργεια που θα την βγάλουμε προς τα έξω με τον καλύτερο τρόπο.
Η επιστημονική εξήγηση είναι ότι το νευρικό σύστημα αποτελεί το σύστημα που ρυθμίζει και ελέγχει την λειτουργία όλων των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος, καθώς επίσης και την μεταξύ τους αρμονική συνεργασία. Αποτελεί επίσης την έδρα των ψυχικών λειτουργιών και επιπλέον μέσω των αισθητήριων οργάνων (μάτι, αυτί, δέρμα, γλώσσα, μύτη) συμβάλλει στην αντίληψη του περιβάλλοντος από τον άνθρωπο. Αποτελείται κυρίως από εξειδικευμένα κύτταρα, τους νευρώνες, των οποίων η λειτουργία είναι να υποδέχονται αισθητικά ερεθίσματα και να τα μεταφέρουν στα εκτελεστικά όργανα, δηλαδή τους μυς και τους αδένες.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι με το ASHWAGANDHA ενισχύουμε το σημαντικότερο Σύστημα του Οργανισμού μας που παίζει κυρίαρχο ρόλο στη Ζωή μας.